KIRIKKALE
25°
04:43

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale’nin huzur ve güvenlik toplantısı yapıldı

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, gerçekleştirildi. Vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına yapılan ve yapılacak olan çalışmalar görüşüldü. 


YAPILAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ 
İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı, Valimiz Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına ilimiz genelinde alınan ve alınması planlanan güvenlik tedbirleri hakkındaki çalışmalar değerlendirildi. Yapılan değerlendirmenin akabinde karşılıklı görüş alışverişi ile toplantı sona erdirildi. Toplantıya; Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, İlçe Kaymakamlarımız, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış Cücen ve diğer ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Haber: Süleyman Ok

İlginizi Çekebilir

Eğitim sorunlarına yerinde tespit 

İlginizi Çekebilir

Mehmet Saygılı, aday adaylığı başvurusu yapmayacak!

İlginizi Çekebilir

Vali Mehmet Makas’tan esnaf ziyareti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12459

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171