KIRIKKALE
24°
01:48

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkalespor, yeşil zemine çıktı 

Yeni sezonda 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkalespor, takım kadrosuyla ilk antrenmanına çıktı. Teknik direktör Fuat Eraslan’ın koordinatörlüğünde futbolcular, yeni sezon için hazırlıklarına başladı.


BAŞARIYI ARZULAYAN TAKIM OLACAĞIZ 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkalespor, yeni sezon için Başpınar ve Fikret Karabudak Stadyumu’nda yeşil zeminle topbaşı yaptı. Teknik direktör Fuat Eraslan’ın koordinatörlüğünde futbolcular, yeni sezon için hazırlıklarına başladı. Hem iç hem de dış transferler noktasında da çalışmalarını sürdüren Kırıkkalespor, yeni sezonda bir üst lige adını yazdırmak için mücadele sergileyecek. Takımla yeni sezon için anlaşma imzalayan tecrübeli teknik direktör Fuat Eraslan, “Mücadeleyi, başarıyı ve formayı isteyen bir takım oluşturacağız. Ahlaki yönünden takım ruhunu bozacak kişilerle olmayacağız” dedi.  

İLK HAFTA BAY GEÇECEK 
İlk haftanın bay geçecek olmasını büyük bir avantaj olduğunu söyleyen Eraslan, “İnşallah sene sonunda bu mücadele hırsıyla oynayan takımımızla Play-Off oynayan bir takımı oluşturacağız. Büyük paralar harcayarak takımımızın şuan bulunduğu maddi konumu zora sokan değil, elimizdeki imkanları çok iyi değerlendirerek güzel bir yapı oluşturmayı planlıyoruz. Başarıya inanan hiç kimse için asla ama asla geç değil. Bizler başaracağımıza, sahada üzerimize düşen mücadeleyi fazlaca sergileyeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.”

GRUBUMUZDA 4-5 TAKIM ÜST LİGİ İSTİYOR 
“Bulunduğumuz grubumuzda 4-5 takım gerçekten çok hırslı. Bu takımlarımızı geçen yıldan itibaren takip ediyorum. Her zaman bir üst ligi isteyen mücadeleci takımlar var. Bu takımlar arasında bizlerde yer alacağız. Yarışmacı bir akım oluşturacağız hem kendime hem de ekibimize güveniyorum. 'gazetekale.com' Sezon sonunda kimsenin mahcup olacağı bir durum oluşturmayacağız. Takımımıza uygun, karakterli ve gerçekten şampiyonluğu ve formayı isteyen futbolcularla yola devam etmek istiyoruz” dedi.

YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN 
Takıma yeni sezonda başarı dileyen kulüp başkanı Şeref Akbal, “Takımımız 2023-2024 sezonu çalışmalarına bugün yaptığı antrenman ile başladı. Yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz! Allah sakatlık kaza bela vermesin inşallah. Birlik ve beraberlik içerisinde yeni sezonu en iyi şekilde geçireceğiz. Her takımda olduğu gibi bizimde hayallerimiz her zaman bir üst lig olacaktır” şeklinde konuştu. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’un yeni başkanı Akbal 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, dolu dizgin devam ediyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, deplasmandan puansız döndü 5-1

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47783

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171