KIRIKKALE
24°
02:49

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkalespor’da kongre yine ertelendi

2023-2024 futbol sezonunda 3. Ligde mücadele edecek olan Kırıkkalespor’da kongre belirsizliği devam ediyor. Kulüp başkanlığı için kongre ikinci kez yine ertelendi. Yönetim kurulu adına Veli Uça, “Seçimli olağan genel kurulumuz aday çıkmadığından dolayı 15


15 GÜN SONRAYA ERTELENDİ 
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkalespor’da kulüp başkanlığı için kongre yine ertelendi. Yönetim kurulu adına açıklamalarda bulunan Veli Uça, 
“Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda bugün yapılması gereken seçimli olağan genel kurulumuz aday çıkmadığından dolayı 15 gün sonraya ertelenmiştir. Misyonunu tamamladığına inandığımız Yönetim Kurulumuz ve Başkanımız kesinlikle aday olmayacağını defaten siz kamuoyuna duyurmuştur.”


BU BİR HİZMET YARIŞIDIR 
“Kırıkkale Sporumuza bu süreçte şehrimizin değerlerinden dört arkadaşımız aday adayı olmuş ve tavrımız bu hizmet yarışını vermek isteyen arkadaşlarımıza hayırlı olsun ve desteklediğimizi kendilerine bildirmiş bulunmaktayız. Adaylarımız şehrimizin ileri gelenleri ile yaptıkları istişare sonucunda yaşadıklarını kamuoyuna açıklamaları kendi özellerin de bir konudur. Gelinen noktada şehrimizin değerine sahip çıkacak bir oluşumu sonuna kadar destekleyeceğimizi bir kez daha tekrar etmek istiyoruz” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’da hüsran

İlginizi Çekebilir

Yeni sezona Baran ile devam

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor'da başkan kim olacak?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

51663

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171