KIRIKKALE
25°
00:53

Yatsı'ya Kalan Süre

Kırıkkalespor’un ismi değişiyor 

2023-2024 futbol sezonunda 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un yeni dönemde ismi değişecek. Konuyla ilgili TFF’ye başvuru yapan kulüp yönetimi, isim değişikliğinin sezon başlamadan önce onaylanmasını bekliyor.


YENİ SEZONDA İSMİ DEĞİŞİYOR 
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kırıkkalespor’da isim değişikliği için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuru yapıldı. Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Şeref Akbal, geçtiğimiz gün düzenledii basın toplantısında kulübün isminin değişeceğini söyledi. Yeni sezonda Kırıkkale Büyük Anadoluspor isminin değişeceğini söyleyen Akbal, “Takımımızın isminin Kırıkkalegücü spor olması için başvurumuzu yaptık” dedi.

TFF İÇİN BAŞVURU YAPILDI 
Akbal, “Takımımızın Kırıkkale Büyük Anadoluspor olan ismi Kırıkkalegücü olması için gerekli yerlere başvuru yaptık. Kırıkkalespor isminin daha önceden başka birileri tarafından tescillendiği için bizler bu ismi TFF üzerinden alamıyoruz. Kırıkkalegücü isminin tescillenmesi için çalışma sergileyeceğiz. Yakında ismimiz tescillenecek. Şuan geç kalındı ama kulüp binasında küçük tamiratlar yapılacak. Bütçemizi iyi ayarlamalıyız. Takımla giden yöneticiler masraflarını kendileri ödeyecek” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Fikret Karabudak stadyumu'nun ismi nereden geliyor?

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor için halk şenliği düzenlenecek

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor kulübünden taraftara destek: “İlk defa doğru bir karar aldınız!”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74231

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171