KIRIKKALE
19°
03:58

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’ye ne zaman kar yağacak

Kasım ayına girilmesiyle birlikte Kırıkkale adeta yazdan kalma günler yaşıyor. Adeta yağışlı havalara hasret kalan Kırıkkale, beyaz örtüye de hasret. Peki Kırıkkale’ye ne zaman kar yağması bekleniyor.


ÖZEL HABER

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre hafta sonu boyunca, özellikle Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Kırıkkale’nin de dahil olacağı bu yağışların, bazı bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde gerçekleşmesi ve sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara sebep olabileceği belirtildi.

SICAKLIKLAR GİDİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan hava tahmin raporlarına göre Karadeniz bölgesinde sıcaklıklar hissedilir derecede düşeceği gibi gündüz sıcaklıkları 20 dereceye, gece sıcaklıkları ise 12 dereceye kadar gerileyecek. Kırıkkale, Yozgat, Tokat, Sivas, Ordu, Amasya, Samsun ve Çorum gibi illerde kuvvetli yağışlar bekleniyor.

HAFTAYA CUMAYA KADAR ETKİLİ OLACAK
Bunaltıcı sıcaklardan bunalan vatandaşları rahatlatacak sağanak yağışlar, tahminlere göre haftaya cumaya kadar etkili olması bekleniyor. Beklenen tarım sektörüne rahat bir nefes aldırması umut ediliyor. Sıcak ve sağanak yağışlı havanın yanı sıra uzmanlar Kırıkkale’de Aralık ayının sonlarına doğru kar yağışının görülebileceğini tahmin ediyor.

Haber:Süleyman Ok

İlginizi Çekebilir

Sıcaklara dikkat! 40 dereceyi göreceğiz!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de hava durumu nasıl olacak?

İlginizi Çekebilir

Havalar soğuyacak, kış geliyor!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

67644

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171