KIRIKKALE
26°
01:31

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’ye yeni yatırım müjdesi

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, yaklaşık 1500 kişiye istihdam sağlayacak savunma saniyi alanında yeni bir yatırımın müjdesini verdi.


BOSNA HERSEKLİ YATIRIMCI
Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale’ye kurulması planlanan 1500 kişiye istihdam sağlayacak savunma sanayi sektöründe üretim yapacak yeni bir fabrika yatırımı ile ilgili MKE Genel Müdürü İlhami Keleş ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaplan yaptığı açıklamasında “Bosna Hersekli yatırımcımız Hamdo Abdulkarim ile birlikte Kırıkkale'mize kurulması planlanan 1500 gencimize istihdam sağlayacak, savunma sanayi alanında ilimizin en büyük çok amaçlı fabrikası niteliğini taşıyan proje ile ilgili MKE Genel Müdürümüz İlhami Keleş'i ziyaret ederek verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Hem evlatlarımıza istihdam sağlamak, hem de Kırıkkale'mizi bir savunma sanayi üssü haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Haber:Yunus Emre Altundağ 

İlginizi Çekebilir

Enkaz altında kalan polis memurunun ismi sokağa verildi

İlginizi Çekebilir

16 bin kişi YHT ile seyahat yaptı 

İlginizi Çekebilir

Uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81880

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171