KIRIKKALE
21°
00:10

Öğleye kalan Süre

Kızılay, ihtiyaç sahiplerinin yanında

Dünyanın her köşesinde mazlum ve mağdurların yanında olan Türk Kızılay, kış mevsiminin uzun sürdüğü kentte, ısınmak için yakacak bulamayan ihtiyaç sahibi aileler için seferber oldu.


İNSAN OLMANIN EN GÜZEL İFADESİ PAYLAŞMAK
Türk Kızılay Kırıkkale gönüllüleri, mahalle mahalle dolaşarak belirledikleri ailelere, ihtiyaçları doğrultusunda yardım ulaştırıyor Yapılan odun dağıtımı hakkında bilgi veren Türk Kızılay Şube Başkanı Mustafa İşler, “İnsan olmanın en güzel ifadesi paylaşmaktır. Birileri açken birileri üşürken biz nasıl rahat edebiliriz. Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi olarak sadece kışın değil yılın tamamında ihtiyaç sahiplerinin yanında oluyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimize odun dağıtımları yapıyoruz.”

KIŞ BİTENE KADAR DEVAM EDECEK
Özellikle Kış mevsimiyle ailelerin ihtiyaçları artıyor. İhtiyaç sahibi aileler için gece gündüz çalışıyoruz. Kızılay’ın ulaşmadığı hiçbir ev bırakmamayı hedefliyoruz. Sadece Kırıkkale merkezde değil, ilçelerimizde de yardım faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Kızılay olarak evinde yakacağı olmayan ailelerimize odun yardımlarımız kış bitene kadar devam edecek. Hayırseverlerimizden, gönüllülerimizden Allah razı olsun” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kızılay’dan çocuklara oyuncak kampanyası

İlginizi Çekebilir

Kızılay’dan ilk yardım eğitimi

İlginizi Çekebilir

Filistin yardım kermesine anlamlı ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53438

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171