KIRIKKALE
21°
07:28

Öğleye kalan Süre

Türk Kızılay, engelli çocukları yalnız bırakmıyor

Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanlığı, kent genelinde bulunan engelli çocuklar ve ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor.


“ZİYARETLERİMİZDEN MEMNUN KALIYORLAR”
Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanlığı, Kırıkkale’de bulunan yardıma muhtaç aileler için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Türk Kızılay, yardıma muhtaç ailelerin yanı sıra, engelli çocukları ve ailelerini de ziyaret ediyor. Yapılan ziyaretlerle ile ilgili açıklama yapan Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler şunları söyledi;
 “Kızılay olarak engelli çocuklarımıza ve ailelerine ziyaretlerimiz devam ediyor. Biliyoruz ki engeller sevgi ile aşılır. Onları önemsiyoruz dertlerine, sıkıntılarına çare olabilmek için birebir evlerine giderek düzenli olarak ilgileniyoruz. Yaptığımız ziyaretlerle engelli çocukların ve ailelerinin sorunlarını, problemlerini, önerilerini, çözümlerini ve bizden beklentilerini de öğrenmeye çalışıyoruz. Engelli bireyler ve aileleriyle ilgili gelecekteki faaliyetlere yönelik ön bilgi alıyoruz. Ziyaretler sırasında bizleri çok mutlu ve sıcakkanlı karşılayan ailelerimiz oluyor ve ziyaretlerimizden çok memnun kalıyorlar.”

“ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZIN YAŞAM ŞARTLARININ İYİLEŞTİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
“Özellikle engelli kardeşlerimizin sosyo-ekonomik, psikolojik ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi konusunda gerekli bütün adımları atacağız. Engelli çocuklarımızın evlerine birebir yaptığımız ziyaretlerimizde oldukça sıcak karşılandık. Ziyaretine gittiğimiz her ailemiz ile birlikte ‘engellilere her alanda daha fazla nasıl yardımcı olabiliriz?’ sorusunun yanıtını aradık. Her gittiğimiz evde, ailelerin güler yüzlülüğü, sıcakkanlılığı bizleri de sevindirdi. Engelli çocuklarımızın eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

 

İlginizi Çekebilir

Çocuklarınızın geleceğine yatırım yapın 

İlginizi Çekebilir

Kızılay, ihtiyaç sahiplerinin yanında

İlginizi Çekebilir

DEAŞ'a yönelik kıskaç operasyonu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18854

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171