KIRIKKALE
25°
02:48

İkindi'ye Kalan Süre

Evi yanan yaşlı amcanın yardımına Kızılay koştu

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi, gönüllere dokunmaya, yuvalar yapmaya ve çaresizlerin çaresi olmaya devam ediyor. Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler görevi devraldıktan sonra dezavantajlı ailelerinin yardımına gece gündüz demeden koşuyor.


YAŞANABİLİR HALE GETİRECEĞİZ
Geçen hafta Kırıkkale’de evi yanan yalnız yaşayan yaşlı amcaya Kızılay sahip çıktı. Çıkan yangında evinin içinde ki eşyaları tamamen kullanılmaz hale gelen yaşlı amcanın evine Başkan Mustafa İşler bizzat kendisi giderek hasar tespit çalışması yaptı. Yardım ile ilgili açıklama Başkan Mustafa İşler, “Tüm eşyaları yangında kül olmuş, seksen yaşında yalnız başına yaşayan amcamızın çok acil yardımınıza ihtiyacı var. Buzdolabı, çamaşır makinesi, kanepe, yatak, yorgan, mutfak eşyaları gibi tüm ev eşyalarına ihtiyaç hissediyor” dedi.

HER ZAMAN YANINDAYIZ
“Kızılay olarak eşyaları kullanılamaz hale gelen yaşlı amcamızın evinin tekrar yaşanacak bir yuvaya dönüşmesi için çalışmalara başladık. Gıda kolisi, hijyen kolisi ve et konserlerimizi bıraktık. Kırıkkaleli vatandaşlarımız için açtığımız Kırıkkale Aşevinden her gün yaşlı amcamızın evine kadar üç çeşit sıcak yemeği vereceğiz. Ayrıca yanan evimizin tamiratı ve gerekli eşyaların temini için çalışmalarımız başlattık. Yemeklerinin bozulmaması için yaşlı amcamıza buzdolabı aldık. Amcamızın elektrik tesisatını da yaptırıyoruz. Yapılan yardımları gördükçe gözleri yaşaran yaşlı amcamızın hayır dualarını tüm Kızılay ailesi olarak alıyoruz. Bu sevinç bize yeter” dedi.

Haber:Sibel Pehlivanlı

İlginizi Çekebilir

Evi yanan yaşlı amcanın yardımına Kızılay koştu

İlginizi Çekebilir

Türk Yapı’nın satışa sunduğu imarlı arsaların yolları açıldı 

İlginizi Çekebilir

Bir süredir kesilen su vatandaşa şiir yazdırdı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29551

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171