KIRIKKALE
26°
03:37

Öğleye kalan Süre

Kızılay’dan ilk yardım eğitimi

Türk Kızılay’ı toplumda yardım bilinci oluşturmak, ölüm ve yaralanmaların azaltılmasına katkı sağlamak amacıyla bilgilendirici eğitim çalışmaları yapıyor.


İLK YARDIM HAYAT KURTARIR 
İlk yardım kahramanı yetiştirmek için çalışan Türk Kızılay Kırıkkale şubesi Hüseyin Kahya Parkı altında vatandaşlara İlk Yardım eğitimi verdi. İlk yardım eğitimine vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Yapılan İlk Yardım Eğitimi ile ilgili açıklama yapan Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler, “Her yıl ülkemizde birçok insan ilk yardım alamadığı için veya yanlış ilk yardım müdahalesi yüzünden yaşamını yitirmektedir” dedi. 

VATANDAŞLARIN SORULARI CEVAP BULDU 
İşler, “Kazalarda meydana gelen yaralanmalarda yapılacak ilk yardım insanlar için hayati önem taşımaktadır.  Bizlerde bu üzüntülü sonuçların meydana gelmemesi için Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi olarak vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Bugün Hüseyin Kahya Parkı altında Kırıkkaleli kardeşlerimize kısa bir ilk yardım eğitimi verdik. Vatandaşların sorularını cevaplandırdık” şeklinde konuştu.

Haber: Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Kimsesizlerin babası Kızılay

İlginizi Çekebilir

Kızılay, depremzedeler için yardımlarınızı bekliyor

İlginizi Çekebilir

Sevgi ve iyilik dağıttılar

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19788

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171