KIRIKKALE
32°
07:27

Öğleye kalan Süre

Kumar oynayan kişilere suçüstü!

Kırıkkale'de yaşa dışı bahis, kumar, oyun makineleri ve siber denetim uygulamasında kumar oynayan 3 kişiye 5 bin 457 lira ceza uygulandı, iş yeri sahibi hakkında adli işlem başlatıldı.


117 KİŞİNİN TARAMASI YAPILDI
Uygulama kapsamında kent merkezinde 9 iş yerini kontrol eden İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, toplam 117 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusunu yaptı. Ekipler, denetimlerde Tepebaşı Mahallesi Kazımkarabekir Caddesi'nde bir kıraathanede 3 kişinin iskambil kağıtlarıyla kumar oynadığını ve masa üzerinde bir miktar para olduğunu tespit etti.

ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI 
Oyun oynayan 3 kişi ve iş yeri sahibini ifadelerini almak üzere Ahlak Büro Amirliğine getiren polis ekipleri, "Kabahatler Kanunu" kapsamında 3 kişiye 5 bin 457 lira ceza kesti. İş yeri sahibi hakkında da "kumar oynanması için yer ve imkan sağlama" suçundan adli işlem başlatıldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından salıverildi. Uygulamada, "uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçundan aranan bir kişi de gözaltına alındı.

Kaynak: AA

İlginizi Çekebilir

Bankadan tahsil etmek istediği 130 bin liralık çek sahte çıktı

İlginizi Çekebilir

Pikabına radar tespit cihazı yerleştiren sürücüye 5 bin 530 lira ceza

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de kapatılan dernekte kumar oynayan 6 kişiye 8 bin 16 lira ceza

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30939

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171