KIRIKKALE
22°
00:39

İkindi'ye Kalan Süre

Kur’an Kursu öğrencileri oryantiringte yarıştı

Kırıkkale Halk Eğitimi işbirliği ile Yaz Kur’an Kursuna kayıtlı öğrencilere yönelik oryantiring etkinliği düzenlendi. Kent ormanında yapılması planlanan etkinlik yangın tehlikesine karşı Kent Ormanına girişin yasaklanması sebebiyle Büyük Şehir Parkında ic


HARİTALAR ÖĞRENCİLERE DAĞITILDI
Öğrenciler yarışma alanına gelmeden önce hedefler haritada belirlendiği yerlere konumlandırıldı.  Yaklaşık 15 Yaz Kur’an Kursu öğrencisinin katıldığı yarışma, Oryantiring hocası Ali Dolu ve Yaz Kur’an Kursu hocaları tarafından hedef bilgisinin yer aldığı haritaların  öğrencilere dağıtılması ile başladı. Koşu, coğrafya bilgisi ve genel yetenek bilgisini ölçen yarışmada yarışmacılar kıyasıya yarıştılar. Yarışma sonunca öğrencilerin aldığı puanlar hesaplanarak dereceler belirlendi. Nur Camii ve Nokta Camii Diyanet Gençlik Merkezi kız ve erkek öğrencilerine yönelik oryantiring etkinliğinin bu haftadan itibaren her hafta yapılacağı belirtildi.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Kur’an Kursu öğrencileri oryantiringte yarıştı

İlginizi Çekebilir

Kur’an kursu minikleri karne heyecanı yaşadı

İlginizi Çekebilir

Yaz Kur’an kursları tüm hızıyla devam ediyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95137

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171