KIRIKKALE
27°
02:44

Öğleye kalan Süre

Maaş ve istihdam garantili okul

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan maaş ve istihdam garantili okul projesi, Kırıkkale’de de hayata geçirildi. Okul, hafta 1 gün verdiği eğitimle öğrencilerine maaş ve istihdam garantisi sunuyor.


BİN 276 LİRA MAAŞ
Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilere maaş ve istihdam garantisi sunduğu projeyi hayata geçirdi. Kırıkkale’de de başlayan uygulamada, öğrencilerin 1 gün okula giderek eğitim alacağı, haftanın 4 günü ise iş yerine gideceği ve ayda bin 276 lira maaş alacağı belirtildi. 

“SAĞLIK VE İŞ KAZASI SİGORTALARI OLACAK”
Programa katılacak vatandaşların en az ortaokul mezunu olması gerektiğini belirten Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi; "Mesleki Eğitim Merkezimizde hayata geçirilen program sayesinde ortaokul eğitimi veya daha yüksek bir eğitimi tamamlayan herkes yaş sınırı olmaksızın merkezimize başvuruda bulunabilir. Kayıtlar 4 Şubat tarihine kadar devam ediyor. Mesleki Eğitim Merkezimize kayıt olanlar bin 276 lira tutarında alacakları maaşın yanı sıra öğrencilerin sağlık ve iş kazası sigortası da yine devlet tarafından yapılmaktadır." dedi.

İlginizi Çekebilir

Mutlu öğrencilerin yuvası Süleymaniye Okulları 

İlginizi Çekebilir

Memur ve emeklinin maaş zammı belli oldu

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nde en düşük maaş 4bin 650 TL oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

62619

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171