KIRIKKALE
21°
01:1

Öğleye kalan Süre

Markete gidiyorum diye evden çıktı, geri dönmedi

Dün öğlen saat 11.00 sıralarında markete gitmek için evden çıkan 20 yaşındaki Hatice Teke, bir daha eve dönmedi. Yaklaşık 24 saattir haber alınamayan genç kızın ailesi, genç kızı görenlerden ve nerede olduğunu bilenlerden yardım istedi.


24 SAATTİR HABER ALINAMIYOR
Kırıkkale Yenimahalle’de 20 yaşındaki Hatice Teke isimli genç kız, dün öğlen saat 11.00 sıralarında markete gitmek için evden ayrıldı. Teke’nin uzun süre eve gelmemesinin ardından kızları için endişelenen aile fertleri, kızlarını aramaya başladı. Aile, cep telefonunu yanına almadan evden ayrılan genç kıza kendi çabaları ile ulaşamayınca, polise haber verdi. Hastanelere de bilgi veren aile 24 saattir haber alınamayan kızları için vatandaşlardan yardım istedi. Kızları için endişeli olan anne Fatma Teke ve baba Arap Teke, Hatice Teke’yi görenlerin 0554 192 13 71 numaralı telefondan iletişime geçmelerini istedi.

ÜSTÜNDE SARI MONT VARDI
Öte yandan aile, kızlarının en son ne giydiğini tarif etti. Ailenin anlattıklarına göre Teke, evden çıkarken sarı renkli kürklü bir mont, bordo renkli bir çanta, mavi renkli bir pantolon ve spor ayakkabı giymişti. Kızlarının fiziksel özelliklerinden de bahseden aile genç kızın 1.60-1.70 boylarında, 80-85 kilogram ağırlığında, kahverengi gözlü, beyaz tenli ve kumral küt saçlı olduğunu belirtti. 

İlginizi Çekebilir

Kayıp kadının cansız bedenine ulaşıldı

İlginizi Çekebilir

Kaybolan zihinsel engelli kişiyi arama çalışmaları devam ediyor

İlginizi Çekebilir

Markete gidiyorum diye evden çıktı, geri dönmedi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57932

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171