KIRIKKALE
22°
02:4

İkindi'ye Kalan Süre

Matkabın içinden uyuşturucu çıktı!

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde gerçekleştirilen yol kontrolünde bu kadarına da pes dedirten bir olay yaşandı. Matkabın içerisinde gizlenmiş 6 gram eroin ve 10 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi.


ŞÜPHELİ HAREKETLER SERGİLEDİ 
Alınan bilgiye göre, Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kırıkkale-Ankara karayolu jandarma kontrol noktasında durdurdukları bir araçta narkotik köpeği Tepe ile birlikte arama yaptı. Araçta yapılan kontrol sırasında bir yolcunun şüpheli hareketler sergilemesi üzerine uyuşturucu arama köpeği Tepe'nin yolcuya ait olan matkap çantasına tepki vermesi üzerine matkap söküldü. Sökülen matkabın içinde poşetlere sarılı halde 6 gram eroin ve 10 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli A.D. hakkında adli işlem başlatıldı.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Zincirleme kazalarda 3 kişi yaralandı 

İlginizi Çekebilir

Yiğit Hamza’nın hayatını çaldı!

İlginizi Çekebilir

Ahılı köyüne ait yemek Homa

Haber Yorumları

Yorum Yaz

20492

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171