KIRIKKALE
25°
00:13

Yatsı'ya Kalan Süre

Mehmet Yılmazer, aday adaylığını açıkladı

2024 yılı Mart ayında gerçekleştirilecek olan seçim kapsamında Avukat Mehmet Yılmazer, AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.


YAPACAKLARI PROJELERİNİ ANLATTI
Kırıkkale eski milletvekillerinden merhum Murat Yılmazer’in oğlu siyaset camiasının yakından tanıdığı isimler arasında yer alan Avukat Mehmet Yılmazer, AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. AK Parti’nin ilk resmi aday adayı olan Yılmazer, düzenlediği basın toplantısında yerel ve ulusal medya temsilcilerine yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi.

GAZZE İLE KARDEŞ ŞEHİR OLACAĞIZ
‘Ata toprağım baba emanetin Kırıkkale’ sloganı ile yola çıktığını dile getiren Yılmazer, göreve seçilmesi durumunda ilk yapacağı icraatın Kırıkkale’yi Gazze ve Kudüs’le kardeş şehir ilan etmek olacağını belirten Yılmazer, sonrasında da projeleri bir bir hayata geçireceğini kaydetti.

SAYGILI’NIN PROJELERİ TAKDİRE ŞAYAN
Kırıkkale’nin AK Parti belediyeciliğinde ivme kazandığını söyleyen Yılmazer, Kırıkkale için önemli vizyon projelere imza atacağını dile getirdi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın lobi faaliyetleri de katkısı olduğunu, ROKETSAN ve jandarma lojistik üssünün Kırıkkale’ye gelmesinde ki çabasının takdire şayan olduğunu söyledi. Bu kapsamda bizlerde bu gibi büyük projeler yapmak için mücadele edeceğiz.

BABAMIN KAZANDIĞI SEÇİM ELİNDEN ALINDI
Yılmazer, “Kırıkkale’yi İç Anadolu Bölgesi’nin incisi yapma hususunda üzerimize düşeni yerine getireceğiz” dedi. 1999 seçimlerinde babası Murat Yılmazer’in kazandığı belediye başkanlığının o dönem alındığını iddia eden Yılmazer, 25 yıl sonra evladı olarak belediye başkanlığına talip olmasının manidar olduğunu dile getirdi.

YAPACAĞI PROJELERİNİ ANLATTI
Yılmazer Kırıkkale’nin 2.yüzyılda vizyon projelere ihtiyacı olduğunu söyleyerek projelerini şu başlıklar altında açıkladı; 1 milyon ağaç, Altınkale Film Festivali, bakımevleri, belediye evleri, emeklilik kooperatifi, kadın kooperatifi, GES, kültür merkezleri, raybüs, uluslararası silah fuarı, gençlik projeleri, 4 bölgede yüzme havuzu, altyapı çalışmaları.

İlginizi Çekebilir

Mehmet Yılmazer, aday adaylığını açıkladı

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de merakla beklenen yönetim belli oldu 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16790

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171