KIRIKKALE
21°
04:28

İmsak'a Kalan Süre

MHP teşkilatı seçim startını verdi

Mayıs ayında yapılması planlanan seçim kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Teşkilatı, startı verdi. Birlik ve beraberlik mesajı veren MHP yönetimi, 2023 seçimleri için çalınmadık kapı bırakılmayacağı sözü verildi.


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin 2023 seçimleri için 14 Mayıs’ı işaret etmesinin ardından MHP Kırıkkale teşkilatı seçim startını verdi. Birlik ve beraberliğin öne çıktığı büyük buluşmada, 2023 seçimleri için çalınmadık kapı bırakılmayacağı sözü verildi. Toplantıya MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün yanı sıra İl Başkanı Av. Murat Abalı, Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale il ve ilçe teşkilatları, belediye başkanları, aile kadın ve engelliler komisyonu başkanlığı ve üyeleri, Ülkü Ocakları Teşkilatı, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalar, TÜRKAV ve MHP’ye gönül vermiş çok sayıda Kırıkkaleli katıldı. 

BAŞI DİK ALNI AÇIK, İMAN DOLU YÜREKLERDİR
Milletvekili Av. Halil Öztürk; “Bugün burada bu güçlü birliktelik ile birlikte olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Kırıkkale hazırlık toplantısında dâhi böyle bir kalabalığa şahit olmamıştır. Bize göre bugün bu salona teşrif eden Siz Saygıdeğer hemşehrilerimiz; Türkiye ve Türk milletine vefa ve sadakatle bağlı, Türkiye’nin bugünden daha güçlü ve zengin olmasını isteyen, başı dik alnı açık, iman dolu yüreklerdir. Sefalar getirdiniz. MHP’nin Kırıkkale’den sesini tüm Türkiye’nin duyacağına inanıyoruz” dedi.

MİLLETİMİZ İÇİN DAİMA SAHADAYIZ 
Öztürk, “15 Ocak’ta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli; Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri startını vermiş, bu doğrultuda lazım gelen ne varsa yapacağımızı cümle âleme duyurmuştur. Bugün bizler de sizlerin bu güçlü katılımınızla desteklediğiniz toplantımızda bugünden itibaren Kırıkkale’den seçim startını veriyoruz. Burada bulunan samimi ve ülkücü yürekler, Partimizin seçim hedeflerine ulaşabilmesi için verilecek her görevi, gecesini gündüzüne katarak yerine getireceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

ADAYIMIZ BELLİ KARARIMIZ NET
Öztürk; “Genel Başkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda; ilk olarak Cumhurbaşkanlığı adayımız mevcut Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara seçtirmek. İkincisi olarak da TBMM’de Cumhur İttifakı partilerinin nitelikli çoğunluğu kazanması, elde etmesidir. Bu bağlamda MHP’nin TBMM’de güçlü bir temsil oranı yakalaması için Kırıkkale’de bugünden itibaren seçim akşamına kadar amasız, fakatsız, yorulmadan, usanmadan koşturacağız, mücadelemizi göstereceğiz. Bugünkü hazırlık toplantımız bile bir miting havasında geçiyorsa, Kırıkkale’nin tercihi bugünden hasıl olmuştur. Yüce Rabbim bizleri çıktığımız bu kutlu yolda muvafak eylesin, başarılı kılsın, hepimizin yüzünü güldürsün. Katılımınız, coşkunuz, ,mücadele azminiz ve MHP’yi Kırıkkale’de zaferle taçlandıracağınız için hepinize ayrı ayrı şimdiden teşekkür ediyorum. Seçim akşamı Kırıkkale’de Adayımızı ve MHP’ye güçlü bir şekilde destek çıkacaktır. Kırıkkale Milli’dir, Kırıkkale İman Doludur, Kırıkkale Samimiyetten ve Yerliden yanadır” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Hacılar Kasabası Öztürk’ün yanında

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Türkiye, Mavi Vatan’da da İdeallerinin Takipçisi Olacak”

İlginizi Çekebilir

Boran’dan Engelliler Günü’ne özel ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28264

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171