°

Milletvekili Kaplan, öğrenci evinde sahur yaptı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, şehrimizde öğrenim gören üniversite öğrencileriyle birlikte sahur yaptı. Kaplan, öğrenci evinde gerçekleşen sahurda, gençlerle bir araya gelerek keyifli bir akşam geçirdi.


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Sahur sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaplan, "Öğrenci evi; sahur... Şehrimizde öğrenim gören üniversite öğrencisi kardeşlerimiz sıcak evlerini açtılar, sahurda misafirleri olduk. Aile sıcaklığında geçen bu güzel gecede, birlik ve bereketin huzurunu paylaştık. Soframız daim, muhabbetimiz bol olsun! Ev sahiplikleri için genç kardeşlerime teşekkür ederim," dedi.

İSTEK VE İHTİYAÇLARINI DİNLEDİ

Kaplan, sahurda gençlerle birlikte olmanın, onların istek ve ihtiyaçlarını dinlemenin kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirterek, gençlerin bu tür etkinliklerle toplumsal dayanışmayı ve birlikte olmanın önemini bir kez daha hissettirdiğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Bahçesinde kaçak kenevir yetiştirdi, Jandarma yakaladı!

İlginizi Çekebilir

Bahçeşehir Koleji, nitelikli eğitimi çocuklarla buluşturuyor

İlginizi Çekebilir

Sanki savaşa gidecekler! Adeta cephane çıktı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17618

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171