KIRIKKALE
21°
00:10

Öğleye kalan Süre

Minikler Kur’an öğrenmenin sevincini yaşadı

Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Bağış Camii Kur’an kursunda eğitim gören ve Kur'an öğrenen öğrenciler için "Kur'an-ı Kerim Okumaya Geçiş Merasimi" düzenlendi. Programa Kırıkkale İl Müftülüğü Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Nihat Ceylan, Kur’an kursu öğretici


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Miniklerin sevincini paylaşan ve 4-6 yaşın insan kişiliğinin oluşmasında temel oluşturduğunu, bu temelin Kur’an-ı Kerim gibi ilahi kelamla doldurulmasının önemini vurgulayan Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Ceylan, “Peygamber efendimiz evladı Kur’an okuyan ve onunla amel eden çocuğun anne babasına kıyamet günü bir taç giydirilir ki o tacın ışığı güneşten daha güzeldir buyuruyor.”

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR 
“İnşallah bu muştuya mazhar olursunuz. Rabbim bu yolda olan yavrularımızın sayılarını arttırsın. Kur’an’ı Kerimle tanışamamış evlatlarımıza, ailelerimize, ebeveynlerimize de en kısa zamanda Kur’an’ı Kerimle tanışmayı, hemhal olmayı, onunla amel etmeyi, son nefesimize kadar bu güzel hasletlerle ömür geçirebilmemizi nasip eylesin. Kur’an-ı Kerim’e geçen sevgili yavrularımıza, onları kursumuza gönderen değerli velilerimize ve emekleri için Kur’an kursu öğreticilerimize teşekkür ediyorum."  dedi. Minik öğrencilerin ilahiler seslendirdiği program, öğrencilere belge ve hediye takdimi ile sona erdi.

Haber: Burak Çalışkan 

 

İlginizi Çekebilir

Zekat, bütün ümmete emredildi

İlginizi Çekebilir

Manevi danışmanlar buluştu

İlginizi Çekebilir

Minikler Kur’an öğrenmenin sevincini yaşadı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81564

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171