KIRIKKALE
22°
02:25

Akşam'a Kalan Süre

Mobil aşevi araçlarıyla sıcak yemek dağıtılacak

Vakıflar Genel Müdürlüğünce 7 il 22 noktada 12 Ağustos - 21 Ekim arasında cuma namazı sonrası camilerde, mobil aşevi araçları ile sıcak yemek ikramında bulunulacak.


İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR
Vakıflar Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, gezici sıcak yemek dağıtımı ilk kez Ankara'da 1 Mart Salı günü başladı. Genel Müdürlük, afet zamanlarında afet bölgelerinde, geriye kalan günlerde lüzum görülen yerlerde iki mobil aşevi aracıyla, bir öğünde yaklaşık 1000 kişiye sıcak yemek hizmeti vererek, ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

İKİ MENÜ ŞEKLİNDE OLACAK 
Vakıflar Genel Müdürlüğü, daha çok kişiye ulaşabilmek için 12 Ağustos 2022-21 Ekim 2022 arasında Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Düzce, Bolu, İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Beyoğlu, Bağcılar, Ümraniye, Sultangazi, Fatih, Zeytinburnu, Avcılar, Eyüp, Kağıthane ve Tekirdağ Çorlu olmak üzere 22 noktada bulunan camilerde cuma namazı sonrası, mobil aşevi araçlarıyla ikram edilmek üzere iki çeşit ikram menüsü hazırladı. Birinci menüde "kavurma-pilav-tatlı-ayran-su-ekmek", ikinci menüde "döner, pilav, ayran veya yoğurt, tatlı, ekmek"ten oluşan yiyecek ve içecekler ikram edilecek. 

Kaynak: AA
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96291

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171