KIRIKKALE
27°
02:20

İmsak'a Kalan Süre

Önal: “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir”

Önal: “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir”


DEĞERLERİYLE KORUYACAK GÜÇTEDİR

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, açıklamalarda bulundu. Önal, “Milletimizin iradesi, Cumhuriyet’i bütün kazanımları ve değerleriyle koruyacak güçtedir. Demokrasiyi canı pahasına yaşatan şehitlerimizi rahmet ve minnetle; kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum. Başkan Ahmet Önal, 15 Temmuz gecesi demokrasiyi canı pahasına savunan şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi ise şükranla andığını belirtti.

VATAN İÇİN FEDAKARLIK GÖSTERDİLER

Önal, "Demokrasi uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve büyük fedakarlıklar gösteren kahraman gazilerimiz, milletimizin gönlünde daima en yüksek mertebede yer alacaklardır," dedi. Önal, 15 Temmuz’un, Cumhuriyet'in değerlerini korumanın ve demokrasiyi yaşatmanın her vatandaşın görevi olduğunu bir kez daha hatırlattığını vurguladı. "Milletimizin iradesi, Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi daima güçlü kılacaktır. Geleceğimizin teminatı olan bu değerler, bizlere emanet edilen en kıymetli hazinelerdir” ifadesinde bulundu.

MİLLETİMİZ DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI


“Aziz Milletimiz, sel olup meydanlara akmıştır. Ülkemizin her karış toprağında olduğu gibi İlimizde de geleceğimize sahip çıkan halkımız, hain darbecilere geçit vermeyerek büyük bir kahramanlık örneği sergilemiştir. İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’un "Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır." dizelerinde dile getirilen şuuru yaşayarak, vatana ölümü pahasına nasıl sahip çıkılabileceğini bir kez daha gösteren ve bunu dünyanın gözleri önünde yapan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleriyle ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara, FETÖ, PKK ve tüm bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadele kararlılıkla devam edecektir.

İlginizi Çekebilir

Önal: “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir”

İlginizi Çekebilir

Ercan Han: “Halkımız demokrasiye sahip çıktı”

İlginizi Çekebilir

Önal: “Birleşe birleşe kazanacağız!”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59581

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171