KIRIKKALE
22°
05:51

Öğleye kalan Süre

Osman Erdoğan, hemşehrilerinin yanında

Hacılar Belediye Başkan Aday Adayı Osman Erdoğan, her alanda seçim çalışmasını sürdürüyor. Kasaba dışında çiftçilikle uğraşan hemşehrilerini yalnız bırakmayan Erdoğan, onları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunuyor.


VATANDAŞLARIN SEVGİSİNİ TOPLUYOR
2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Hacılar Kasabası’ndan belediye başkan aday adayı olan iş insanı Osman Erdoğan, her alanda çalışmasını sürdürüyor. Gece gündüz demeden hem kasaba içerisinde hem de kasaba dışında bulunan hemşehrileriyle bir araya gelen Erdoğan, vatandaşların takdirini ve sevgisini toplamaya devam ediyor.

DAİMA YANLARINDAYIZ
Erdoğan, Kayseri, Çorum ve Sivas’ta hem çiftçilikle hem de diğer ticari işlerle uğraşan Hacılarlı hemşehrilerini ziyaret etti. Hacılar için her alanda mücadele edeceklerini vurgulayan Erdoğan, “Birlik ve beraberlik içerisinde kasabamızı eni iyi yerlere getirmenin mücadelesini vereceğiz. Hem kasabamızda hem de kasabamız dışında bulunan hemşehrilerimizi yerlerinde ziyaret ettik. Hem hayırlı işler diledik hem de ürünlerinin bol ve bereketli olması dileğinde bulunduk. Geçmişte olduğu gibi bugünde ve gelecekte daima yanlarında olacağız” dedi.

HAYIRLI KAZANÇLAR DİLEDİ
Hacılar Belediye Başkan Aday Adayı Osman Erdoğan, yaptığı ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımlara yer verdi; “Kayseri Bünyan’a bağlı Danışment köyünde çekirdek üreticisi Nejmi Bağrıaçık dayımı harman yerinde ziyaret ederek bol bereketli bir sezon geçirmesi temennisinde bulunduk. Sivas Kangal’a bağlı Böğrüdelik köyündeki kasabamız çekirdek üreticisi sayın Naci Bodur, Neyfel Bodur ve Osman Çetin’e hayırlı bol bereketli bir yıl diliyorum. Sivas Kangal’a bağlı Kızıldikme köyünde kasabamızın çekirdek üreticisi namı diğer Sivas Valisi Yasin Yaylacı’ya ve çok kıymetli ekibine çok teşekkür eder hayırlı kazançlar dilerim.”

ÜRETEREK EKONOMİYE KATKI SAĞLIYORLAR
“Sivas Kangal’a bağlı Çetinkaya köyünde kasabamızın kıymetli büyükleri İbrahim Eren, Vahdet Bağcı, Ayhan Koyuncu ve ekip arkadaşlarına ilgi ve alakaları için teşekkür eder kolaylıklar dilerim. Allah tüm ülke ekonomisine üreterek destek veren çiftçilerimizin yardımcısı olsun.
Sivas’a gelipte dost ve abilerimizi görmeden gitmek olmazdı. Bizleri en iyi şekilde karşılayan ve misafir eden Deniz Yaylacı abime, Kadir Karakoç komutanıma ve birlikte Hacılar Gama şantiyesinde çalıştığımız Levent Karamukluoğlu şefime çok teşekkür ederim. Sivas Zara da harmanını ziyaret ettiğimiz mahallemizin büyüğü Hacı Osman Bağcı abim ve kıymetli ailesine hayırlı kazançlar diliyorum.”

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
“Sivas Zara da komşum Mehmet Bağrıaçık abimi ve kıymetli ailesini ziyaret ettik. Allah tüm çiftçi ve emekçilerimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Kasabamızın çekirdek üreticilerinden Nihat Alakuş ve Duran Yıldırım abilerimi Sivas Zara daki harmanlarında ziyaret ederek hayırlı bol kazançlar diledik. Sivas Zara daki harmanını ziyaret ettiğimiz Ferhat Koyuncu ve Yasin Alakuş kardeşimin ilgi ve alakalarına teşekkür eder, Hayırlı bol bereketli kazançlar dilerim."

HARMANI BOL BEREKETLİ OLSUN
Sivas Zara daki son durağımız Fatih Koyuncu ve ekip arkadaşlarına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim. Hayırlı bereketli bol kazançlı bir sezon geçirmenizi diliyorum. Sivas Şarkışla’da bulunan Harun Deniz abiminde harmanını ziyaret ettik. Maşallah tüm çiftçilerimizinde çekirdeği birbirinden güzel ve kaliteli Allah’ım emeklerini inşallah boşa çıkarmaz. Son durağımız Çorum Alaca daki Müslüm Çolak ve İbrahim Yavuz abilerimin harman yeri oldu Maşallah kendilerine yıllardır birlik ve beraberlik içerisinde ortaklık yaparlar. İlgi ve alakaları için kendilerine teşekkür eder hayırlı bereketli bir yıl dilerim. Allahım birliğinizi ve dirliğinizi daim etsin İnşallah” dedi.

Haber: Didem Ceylan Gökberk

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Hacılar Kasabası’nda öğrencilere ücretsiz servis 

İlginizi Çekebilir

Osman Erdoğan, hemşehrilerinin yanında

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46736

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171