KIRIKKALE
24°
02:35

İkindi'ye Kalan Süre

Öztürk: “Kampanya çığ gibi büyüyor”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, hafta başında duyurduğu “Kırtasiye ve Okul Malzemeleri Yardım Kampanyasıyla” ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Kampanyaya desteğin çığ gibi büyüyerek dev


HEPİMİZ, HAYATIMIZIN BİR BÖLÜMÜNÜ ÖĞRENCİ OLARAK GEÇİRDİK
Açıklamasında, maddi imkansızlıklar içerisinde okumanın zorluklarına değinen MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk şu ifadelere yer verdi: “Kimimiz köyde, kimimiz kentte doğup büyüyüp hayatımızın belli bir bölümünü de öğrenci olarak geçirdik. İster ilkokul mezunu olalım ister ortaokul, isterse lise ya da üniversite, öğrenci olmanın güzelliğini yaşamanın yanı sıra hepimiz belli zorluklar içerisinde eğitim hayatımızı tamamladık ya da sürdürmekteyiz.”


MADDİ İMKÂNSIZLIKLAR İÇERİSİNDE ÖĞRENCİ OLMAK ÇOK ZORDUR
“Ancak şunu da hepimiz gayet iyi biliyoruz ki, maddi imkânsızlıklar içerisinde öğrenci olmanın zorluğu, ömrümüzün sonuna kadar yaşadığımız ya da yaşayacağımız zorlukların en büyüklerindendir. Nitekim birçoğumuz belli hayat şartlarının altında yaşamış, bir sobanın etrafında 4-5 kardeş ders çalışıp bir silgiyi, bir kalemtıraşı, bir iki kalemi paylaşmış insanlarız.” Teknoloji ne kadar gelişmiş olursa olsun bugün de ekonomik kısıtlılık içerisinde çocuklarını okutmaya çalışan anne babaların yaşadıklarını, hissettiklerini hepimiz iyi biliyoruz. İşte tam da bu duygu ve düşüncelerle yaklaşık 1 hafta önce başlatmış olduğumuz ‘Kırtasiye ve Okul Malzemeleri Kampanyası’ çığ gibi büyüyor, imkânı olanlar olmayanlara destek oluyor.”


KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR!
Türk Milletinin en önemli vasıflarından birisinin ve belki de en önemlisinin “Komşusu açken tok yatan bizden değildir!” anlayışı olduğunun altını çizen MHP’li Öztürk, “Yardımlaşma hukukunu, imece usulünü insanlığa öğreten Türk Milletinin birer ferdi olarak, karınca kararınca hepimiz bu kampanyamıza destek vermeli, bu kampanyayı sırtlamalıyız. Bu kampanyayı başlatmakla bizler yalnızca farkındalık oluşturmak istedik. Bu kampanyanın asıl sahipleri siz kıymetli hemşerilerimizsiniz,” dedi.


BU HEDİYELERİ ASLA UNUTMAYACAKLARDIR
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı: “Çevremizde, mahallemizde, köyümüzde, ilçemizde, çocuklarımızın okullarında desteğe ve yardıma ihtiyacı olan o kadar çok evladımız var ki! Bizler de bu evlatlarımızın eğitimlerine bir nebze de olsa katkıda bulunabilirsek, yarın bir gün doktor, hemşire, avukat, hâkim, savcı, mühendis, öğretmen ya da aklınıza gelebilecek herhangi bir mesleğin sahibi oldukları zaman, sizin hediye ettiğiniz o kalemi hiçbir zaman unutmayacaklardır.”


EVLATLARIMIZIN DUALARINDA BULUNACAĞIZ
“Ve şuna inanıyorum ki, ömürlerinin sonuna kadar bu evlatlarımızın dualarında mutlaka bulunacağız. Bu vesileyle, ‘Kırtasiye ve Okul Malzemeleri Kampanyasını’ bir kez daha duyurmayı bir borç biliyor, karıncanın Hz. İbrahim’i yakacak olan ateşe taşıdığı bir damla su misali hepimizin katkıda bulunmasını bir kez daha rica ediyorum.”

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Öztürk; “ Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmalıyız”

İlginizi Çekebilir

MHP’li Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı anlatıyor

İlginizi Çekebilir

Abalı’dan Akşener’e mermi mesajı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46524

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171