KIRIKKALE
21°
03:38

İmsak'a Kalan Süre

Öztürk, mazbatasını aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, yeni dönem mazbatasını aldı. Kırıkkale halkına seslenen Öztürk, “Ankara’da bir kardeşiniz var. Bizim hem makam hem de gönül kapılarımızı sizlere sonuna kadar aç


DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER 
14 Mayıs’ta gerçekleştirilen 28. Dönem milletvekili seçimi kapsamında MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, ikinci kez Kırıkkale’den TBMM’ye giden isim oldu. Kalabalık heyetle birlikte parti binasından Seçim Kuruluna kadar davul zurna eşliğinde yürüyen heyet, konferans salonunda bir araya geldi. İl, ilçe parti yönetimi, ilçe belediye başkanları ve ülkü ocaklarının destek verdiği mazbata törenine ilgi büyüktü.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK 
Öztürk, partisinin üyeleri ile birlikte geldiği Seçim Kurulunda mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Selda Barış'tan aldı. Öztürk, FETÖ ve PKK ile mücadeleyi siyaset arenasında da sürdüreceklerini vurguladı.  Öztürk, "İnşallah 5 yıl daha sizlerle birlikte el birliği ve gönül birliği içerisinde omuz omuza mücadele edeceğiz. Devletimizi ve milletimizi hak ettiği konuma ulaştırmak adına Atatürk'ün ortaya koymuş olduğu yolculukların en iyisini yaparak bugün FETÖ'ye PKK'ya her türlü terör örgütlerine karşı milli mücadelemizi siyaset arenasında da yapmak adına bu mazbatayı alıyorum" dedi. 

HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜR ETTİ 
Daha sonra Gazetekale mikrofonuna özel açıklamalarda bulunan Öztürk, “Büyük bir maraton ve mücadelenin ardından mazbatamızı aldık. Milliyetçi ülkücü hareketin vazgeçilmezi olan Kırıkkale'de Kırıkkaleli vatansever, milletsever, davamızın peşinde olan arkadaşlarımızın verdiği mücadele nihayete erdi ve bugün itibariyle bir milletvekili mazbatası alarak TBMM'de temsil hakkını almış bulunmaktayız. Yoğun ve yoğun bir mücadeleydi. Bu mücadelede bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ederim.” 

CUMHUR İTTİFAKI YENİDEN İKTİDARA GELECEK 
“İnşallah bu pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yüzde 54'ün üzerinde daha çok oy alacağı inancımızı koruyoruz. İnşallah MHP üzerine aldığı bu temsil yetkisini ve ben Halli Öztürk olarak Kırıkkale'nin sorunlarının takipçisi olacağım. Yine hiç bir yorgunluk bulmaksızın gece gündüz demeden bu mücadeleye katkı sağlayacağım. Kırıkkaleli hemşehrilerimiz bilsinler ki Ankara’da bir kardeşleri var. Hem makam hem de gönül kapılarımız sonuna kadar açık” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Öğrencilerin yemek ihtiyacı devlet tarafından karşılanacak

İlginizi Çekebilir

Yola çıkacak sürücüler dikkat! Bazı yollarda çalışma var 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’den İsrail’e tepkiler büyüyor! Filistin halkı yalnız değildir

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85704

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171