KIRIKKALE
21°
00:47

Yatsı'ya Kalan Süre

Saygılı: “İnandık, çok çalıştık ve kazandık”

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, meydanda kutlamalar gerçekleştiren vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim sonucunda kazananın Türkiye olduğunu vurgulayan Saygılı, “İnandık, çok çalıştık, kazandık. Bu zafer hepimizin” dedi.


KUTLAMALAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13’üncü kez yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de vatandaşlar cadde ve sokaklara döküldü. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlar ellerine bayraklar alarak kutlama gerçekleştirdi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, meydanda kutlamalar gerçekleştiren vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim sonucunda kazananın Türkiye olduğunu vurgulayan Saygılı, “İnandık, çok çalıştık, kazandık. Bu zafer hepimizin” dedi. 

TÜRKİYE YÜZYILI KAZANDI 
Saygılı, “Çok partili siyasi hayatımızın en önemli seçimlerinden birinde milletimiz kararını Türkiye Yüzyılı'ndan yana kullanmıştır. Seçimin ilk turunda milletimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi üyelerinin çoğunluğunu Cumhur İttifakı'na vererek yasamadaki tercihini zaten ortaya koymuştu. Bugün yapılan ikinci tur seçimiyle milletin Cumhurbaşkanlığındaki, yani yürütmedeki tercihi de kesinleşti. Milletimizin her iradesi gibi bu sonucun da başımızın üstünde yeri vardır. Kazanan sadece biz değiliz. Kazanan Türkiye'dir, kazanan tüm kesimleriyle milletimizdir, kazanan demokrasimizdir” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Saygılı'dan gazetecilere anlamlı kutlama

İlginizi Çekebilir

Saygılı: “99. yıla ulaşmanın mutluluğu yaşıyoruz”

İlginizi Çekebilir

Saygılı: “Muhtarlarımız devletin ilk basamağıdır”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70856

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171