KIRIKKALE
24°
00:57

İkindi'ye Kalan Süre

Saygılı’dan otobüs şoförlerine teşekkür

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye otobüs şoförleriyle bir araya gelerek gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORSUNUZ 
Uzun bir süre sonrası tekrar devreye giren belediye otobüslerinin seferleri devam ediyor. Devam eden bu çalışma kapsamında Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, başkan yardımcısı Halil Danacı ile birlikte şoförlerle buluştu.  Saygılı, otobüs şoförlerinin belediyenin halka yansıyan yüzü olduklarını söyledi. Vatandaşların belediyeyi zabıta memurları ile birlikte Belediye Otobüs şoförleri ile tanıdığını söyleyen Saygılı “Çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Şimdiye kadar Kırıkkaleli vatandaşlarımıza verdiğiniz hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Bu gayretlerinizin bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

BELEDİYENİN HALKA YANSIYAN YÜZÜSÜNÜZ
Otobüs şoförlerinden insanlara yardımcı olmalarını isteyen Saygılı “Vatandaşlarımıza karşı güler yüzünüzü eksik etmeyin, özellikle yaşlı, engelli  ve çocuklara yardımcı olun, çünkü sizler belediyenin halka yansıyan yüzlerisiniz. Çünkü sizler halka hizmet ediyorsunuz. Halka hizmetin çok önemli bir yansıması olan toplu taşımacılıkta yaptığınız hizmetlerde biliniz ki ebedi hayatınızı da kazanıyorsunuz. Maddi hayatınız yanında yaptığınız güzel hizmetlerle ebedi hayatınızı da kazanıyorsunuz. Zira halka hizmet Hakk'a hizmettir. Alacağınız bir “Allah Razı Olsun” önce size sonra hepimize yansıyor. Vatandaşlarımızın “Allah Razı olsun” sözünü almaya çalışalım" ifadesinde bulundu.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi’nden ‘Engelsiz Piknik’

İlginizi Çekebilir

Saygılı: “15 Temmuz kahramanlıkla kazanılmış demokrasi zaferidir”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de otobüs saatleri değişiyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71354

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171