KIRIKKALE
25°
02:7

Akşam'a Kalan Süre

Sıcaklıklar daha da artacak 

Son günlerde hava sıcaklıkları Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de artmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son hava tahmin raporlarına göre sıcaklıkların durmadan artacağı bildiriliyor. 


KIRIKKALE’DE ARTARAK DEVAM EDİYOR 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahmin raporlarına göre sıcaklıkların daha da artacağı bildirildi. Son günlerde hava sıcaklıkları Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de artmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son hava tahmin raporlarına göre sıcaklıkların durmadan artacağı bildiriliyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı haftanın ilk günlerinde azaldı. 

PERŞEMBE GÜNÜNE DİKKAT 
Hafta başında bazı bölgelerde yağış etkili oldu. Ancak çarşamba gününden itibaren sıcaklık tekrar mevsim normallerinin üzerine çıkacak.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Serdar Yıldırım, hava sıcaklıklarının 5 ila 10 derece artmasını beklediklerini söyledi. 
Yıldırım, "Marmara, Ege ve Akdeniz'de çarşamba günü mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkıyor, 45 derecelere varan hava sıcaklıkları bekliyoruz. İç Anadolu ise perşembe günü maksimum sıcaklığa ulaşacak" dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de hafta başı hava durumu nasıl olacak?

İlginizi Çekebilir

Havalar soğuyacak, kış geliyor!

İlginizi Çekebilir

Sıcaklıklar daha da artacak 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18219

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171