KIRIKKALE
27°
02:43

Öğleye kalan Süre

Sulakyurt Belediyesi’nde sözleşme sevinci 

Sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan Sulakyurt Belediyesi, bünyesinde çalışan personellere yönelik yeni sözleşme imzaladı. 


HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Başkanlık görevinde bulunduğu günden itibaren her alanda örnek çalışmalara imza atan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 2023 yılında personellerinin yüzünü güldüren önemli bir anlaşmaya daha imza attı.  Başkan Bildik ile Belediye bünyesinde sözleşmeli çalışan tekniker ve teknisyenlerle arasında sözleşme imzalandı. Belediye yapılan imza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Bildik, “Belediyemiz bünyesinde sözleşmeli çalışan personellerimizde tekniker ve teknisyenlerle 2023 yılı içinde sözleşme imzaladık. 

SULAKYURT İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ 
“Sözleşmeliye kadro çıktığında kadroya geçecek arkadaşlara hayırlı olsun. Önce Ülkem ve Milletim Sonra partim ve ben diyen liderin evlatlarıyız. Sizi sizden daha çok düşünüyoruz. Rabbimin verdiği rızka sebep olup, Ne kadar çok haneye ekmek götürmede vesile olabiliyorsak ne mutlu bize. Sadece ben diyen benciller bizden değildir. Biz diyenlerinde başımızın üstünde yeri vardır” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir
 

İlginizi Çekebilir

Kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de pikap ve otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

İlginizi Çekebilir

Cumhur İttifakı’ndan birlik mesajı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16144

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171