KIRIKKALE
28°
01:39

İkindi'ye Kalan Süre

Sulakyurt için tarihi bir gün

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri ile birlikte Sulakyurt'a çıkarma yaptı


MHP KAFİLESİ ZİYARET ETTİ
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP kafilesiyle birlikte Sulakyurt Belediyesine ziyarette bulundu. Öztürk ile birlikte belediye ziyaretinde bulunan MHP kafilesinde, Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Genel Başkanı Başdanışmanı Ruhi Ersoy, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağlı isimleri yer aldı. 

“İLÇEM VE ŞAHSIM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM”
Sulakyurt Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “İlçemiz tarihi bir gün yaşadı… MHP MDK Başkanımız Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk reisimle beraber ilçemizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran, TBMM MHP Grup Başkan Vekili Sakarya  Milletvekilimiz Muhammed Levent Bülbül’e, Osmaniye eski Milletvekilimiz Genel Başkanımızın Baş danışmanı Ruhi Ersoy’a, Kocaeli Milletvekilimiz Saffet Sancaklı’ya, İzmir Milletvekilimiz Hasan Kalyoncu’ya, Eskişehir Milletvekilimiz Metin Nurullah Sazak’a, Malatya Milletvekilimiz Mehmet Celal Fendoğlu’na, Aksaray Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı’ya, Iğdır Milletvekilimiz Yaşar Karadağ’a  ilçem ve şahsım adına çok ama çok teşekkür ederim. Saygıdeğer Milletvekillerimizi, reislerimizi ilçemizde görmekten şeref duyduk. Hoş geldiniz, şeref verdiniz.” ifadelerine yer verildi.
 

 

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Öztürk: "150 kişilik polis açığı giderilmeli"

İlginizi Çekebilir

İsmailoğulları, Milletvekilliği aday adaylığı için görevini bıraktı

İlginizi Çekebilir

Ülkü Ocakları ve Gazeteciler dostluk maçında buluştu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61333

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171