KIRIKKALE
24°
02:18

İkindi'ye Kalan Süre

Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim heyecanı 

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası seçime gidiyor. 5 Kasım’da yapılacak olan seçimde 13 gruptan 32 üye için seçim yapılacak. İki liste mecliste çoğunluğu elde etmek için yarışıyor.


AHMET VARLI VE EMRAH DOĞAN YARIŞACAK 
Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçimler için geri sayım başladı. Oda yönetimi 5 Kasım için seçim tarihi alırken, seçim çalışmaları da hızlandı. 13 gruptan 32 üyenin seçileceği genel kurulda iki liste yarışacak.  5 yıldır oda başkanlığı görevini yürüten Trabzon İnşaat sahibi Ahmet Varlı ile Doğanbey Turizm Sahibi Emrah Doğan’ın listeleri seçimde boy gösterecek.  


13 GRUPTA MECLİS ÜYELİĞİNE SEÇİLECEKLER 
Ahmet Varlı 3 meclis üyesinin seçileceği 13.gruptan Timuçin Bağbaşı ve Osman Ölmez ile birlikte aday olurken,  Emrah Doğan ise 6. Gruptan Aykut Uslu ve Yıldırım Çiçek ile birlikte aday oldu.  TSO’da ilk olarak meclis üyeleri gazetekale.com seçimi yapılacak. 13 grupta meclis üyeliğine aday olan isimler gruplarından çıkmaları halinde oda başkanlığı için aday olabilecekler.  Seçilen meclis üyeleri, başkanlığa aday olan isimleri oylayarak yeni yönetimini oluşturacak.  


Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Zaferlerle dolu şanlı bir tarihe sahibiz

İlginizi Çekebilir

Aile şirketlerine kurumsallık eğitimi

İlginizi Çekebilir

Karma OSB’de elektrik sorunu çözülecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87189

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171