KIRIKKALE
21°
01:40

Öğleye kalan Süre

Türkyılmaz, sandık görevlileri ile bir araya geldi

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinin 2. Tura kalmasıyla Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz okul sorumluları, sandık görevlileri ve müşahitlerle tekrar bir araya geldi.


SANDIK GÖREVLİSİ EĞİTİM TOPLANTISI
Türkiye 2023 Genel Seçimleri öncesi Başkan Osman Türkyılmaz başkanlığında 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilmiş olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde sandık görevlisi olarak belirlenen vatandaşlara yönelik “Sandık Görevlisi Eğitim Toplantısı” düzenlenmişti. 14 Mayıs’ta yapılan seçimin ardından Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasıyla Türkyılmaz, okul sorumluları, sandık görevlileri ve müşahitlerle yaptığı istişare toplantısıyla tekrar bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.  

GÖREVLİ EKİBE KOLAYLIKLAR DİLEDİ 
Oyların sayımının, oy pusulalarının ve vatandaşların oy kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlara tekrar değinen Başkan Türkyılmaz ekiplerine, 28 Mayıs’ta sandıklarını takip etmeleri ve pusulaların teslimine kadar okuldan ayrılmamaları gerektiğini anlattı. 14 Mayıs’taki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edip 28 Mayıs’ta tekrar sandık başlarında görevli olacak ekibine kolaylıklar diledi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da kurutulan domatesler 9 ülkeye ihraç olacak

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da aşure birlikteliği 

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz, fırında pide yaparak vatandaşlara dağıttı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38367

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171