KIRIKKALE
21°

Tren garındaki 2 şüpheli uyuşturucu hapla yakalandı

Kırıkkale'de trenle seyahat eden 2 yolcu, indikleri garda uyuşturucu hap ve kaçak içki ile yakalandı. Rahatsızlandığı için götürüldüğü hastaneden kaçan şüphelilerden biri, kamyonun çarpması sonucu yaralandı.


HASTANEDEN KAÇTI KAMYON ÇARPTI 
Sivas'a gitmek için Ankara'dan trene binen B.B.Ç, rahatsızlanması sonucu arkadaşı M.C.Y. ile Kırıkkale Garı'nda trenden indi. Uyuşturucu hap içtiği için rahatsızlandığı öne sürülen B.B.Ç, gara gelen polis ekipleri nezaretinde ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi sürerken hastaneden kaçtığı öğrenilen B.B.C, yolun karşısına geçtiği sırada bir kamyonun çarpması sonucu yaralanıp, aynı hastaneye götürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, B.B.C. ve M.C.Y’nin çantalarında yaptıkları aramada 751 uyuşturucu hap, 4 şişe gümrük kaçağı içki ve 15 litre etil alkol buldu. Gözaltına alınan M.C.Y'nin emniyetteki işlemleri, B.B.C'nin de hastanede tedavisi sürüyor.

Kaynak: AA

İlginizi Çekebilir

Çocukların sağlığı için anne sütü önemli 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de hayvan zulümlerine karşı dikkat çekmek için toplandılar

İlginizi Çekebilir

Öğrenci servisi ile hafif ticari araç çarpıştı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65951

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171