KIRIKKALE
22°
03:41

Öğleye kalan Süre

Türk Eğitim-Sen ailesinin acı günü 

Türk Eğitim-Sen eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar Şahindoğan’ın hayatını kaybetti. Kırıkkale’de uzun yıllar Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığı görevini yürüten Şahindoğan, ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzdü. 


ÖLÜMÜYLE BİRLİKTE SEVENLERİNİ ÜZDÜ 
Kırıkkale’de geçmiş dönemlerde Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı görevini yürüten ve eğitim camiasının sevilen isimleri arasında yer alan Türk Eğitim-Sen eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar Şahindoğan’ın hayatını kaybetti. Şahindoğan, hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi görüyordu. Şahindoğan, Keskin ilçesinde Hayriye Camiinden öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde uğurlanacak.

ALLAH’TAN RAHMET DİLEDİLER
Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Başkanı Önder Kahveci, merhuma rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileyerek şunları paylaştı: “Önceki dönem Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı, değerli arkadaşımız Mehmet Yaşar Şahindoğan’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Başta Türk Eğitim-Sen camiası olmak üzere tüm teşkilatımızın başı sağolsun. Ailesine, yakınlarına ve camiamıza sabırlar niyaz ediyorum. Rabbim rahmetiyle kuşatsın” paylaşımında bulundu.

ÖMRÜNÜ ÜLKÜ DAVASI UĞRUNA TAMAMLADI
Ülkücü camiasını da yasa boğan Şahindoğan için taziye mesajları paylaşılıyor. MHP Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, “Çok da uzun olmayan ömrünü önce gençlerimizin eğitiminde, ardından da öğretmenlerimizin sendikal haklarının savunulmasında ve ülkü davası uğurunda tamamlayan değerli hocamız, kıymetli dava ve yol arkadaşımız M. Yaşar Şahindoğan’ın, bir süredir mücadele verdiği amansız hastalıktan kurtulamayarak Hakka yürüdüğünü büyük bir teessürle öğrendim. Merhum hocamıza Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun” dedi.

Haber: Süleyman Ok 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

44023

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171