KIRIKKALE
21°
01:4

Akşam'a Kalan Süre

Türk Milleti’nin gücüne güç katan zafer 

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Tekbıyıkoğlu, “30 Ağustos Zaferi, büyük Türk Milleti’nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının simgesidir” dedi.


MUTLULUK VE HEYECANINI YAŞIYORUZ
Tekbıyıkoğlu, “Tarihinin hiçbir döneminde esarete boyun eğmemiş aziz milletimizin şanlı tarihine adını altın harflerle yazdırdığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi sonucunda işgal birliklerinin ülkemizi büyük bir yenilgiyle terk ettiği emsalsiz bir kahramanlık destanının 100. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı milletçe birlik ve dirlik içinde kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.”

BERABERLİK ANLAYIŞIYLA HER ZAMAN KORUYACAKTIR
“30 Ağustos Zaferi, büyük Türk Milleti’nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının simgesidir. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Haber: (Stajyer) Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu: "Aşı tesirini gösterdi, yatan hasta sayımız düşük"

İlginizi Çekebilir

Muhtarın ailesine taziye ziyareti

İlginizi Çekebilir

Tekbıyıkoğlu’ndan Üniversiteye veda ziyareti 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81401

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171