KIRIKKALE
27°
01:59

Öğleye kalan Süre

Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nın 7. etabı Kırıkkale’de

Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nın 7. etabı Kırıkkale’de düzenlenecek. Puanlı Yol Yarışı 22-25 Eylül 2022 tarihleri arasında Kırıkkale’de gerçekleştirilecek.


KAYITLAR CUMHURİYET MEYDANI’NDA
Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2022 Yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası 7. etabı ‘Pedallar Anadolu’nun Kalbinde’ sloganı ile Kırıkkale’de düzenlenecek. Puanlı Yol Yarışları, 22-25 Eylül tarihinde gerçekleşecek. Öte yandan halk sürüşü ise 25 Eylül 2022 tarihinde saat 15.00’de düzenlenecek. Tüm Kırıkkale halkının davetli olduğu halk sürüşüne kayıtlar, 25 Eylül Pazar günü saat 13.30 ile 14.45 arasında Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak. Sürüş sonrası yapılacak olan çekilişle vatandaşlara bisiklet ve çeşitli hediyeler verilecek.

YARIŞCILARA SHIMANO DESTEK VERECEK
Yarış, Japonya merkezli Shimano firmasının sponsorluğunda düzenlenecek. Shimano’ya ait araçlar, yarış boyunca yarışmacıları takip ederek, nötral destek sağlayacak. Herhangi bir çarpışma ve mekanik arıza durumunda yarışmacıların en kısa sürede yarışa katılmaları sağlanacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Shimano Genel Müdür Yardımcısı Taizo Shimano şunları söyledi: “Varlığımızın yüzüncü yılında spor tarihimizde yeni bir sayfa açacağımız için çok heyecanlıyız. A.S.O.’nun etkinliklerini tarafsız destekle desteklemek için bir ortaklığı duyurmaktan gurur duyuyoruz. Bu, A.S.O. organizasyonundaki sporcuları yola ve yarışa geri döndürmek için birinci sınıf destek sağlayacağımız anlamına geliyor.”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

99785

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171