KIRIKKALE
25°
04:28

Öğleye kalan Süre

Türkyılmaz'dan Sanata Dair İmza

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın sanatseverler için imzaladığı protokole göre Yahşihan halkı yüzde 10 indirimden yararlanacak.


YÜZDE 5 İNDİRİM İMKANI
Yahşihan belediyesi her fırsatta vatandaşlarına katkı sağlayacak proje ve protokollerin altına imza atmaya devam ediyor. Ceran Sanat Akademi ile imzaladığı en güncel protokol kapsamında Artık Yahşihan ilçesinde ikamet eden vatandaşlar, Ceran Sanat Akademi’den alacakları grup dersleri için liste fiyatından yüzde 10, özel dersler için liste fiyatından yüzde 5, enstrüman alımlarında ise liste fiyatından yüzde 5 indirimden yararlanabilecekler.

SANATA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
Ayrıca Kasım ayının içine girilmesiyle birlikte Başkan Türkyılmaz ilçede yaşayan öğretmenler ve çocuklarının, her hizmette ayrıca yüzde 5 indirimden yararlanabilecekleri müjdesini verdi. Türkyılmaz imza sonrası; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi: “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.” Bu yüzden sanata verdiğimiz önem büyük. İlçe halkımıza hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.

Haber:Süleyman Ok
 

İlginizi Çekebilir

Meslek Lisesine Yahşihan Belediyesi’nden destek 

İlginizi Çekebilir

Araçların motor bölümüne giren kedilere dikkat: ’Kontağı çevirmeden kaputa vurun’

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden Çanakkale Gezisi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

51499

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171