KIRIKKALE
25°

Türkyılmaz’ın ekibinden 500 aileye ziyaret 

Sergilediği çalışmalarla halkın gönlünü kazanan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ı bu çalışmalarında yalnız bırakmayan ekibi her alanda mücadelesini sürdürüyor. Başkan Türkyılmaz’ın yakın çalışma ekibi, 500 kişilik aileyi ziyaret etti. Ailelerin


HER ANINIZDA, HEP YANINIZDA
Yahşihan’ın daha ileriye gitmesi ve her alanda sorunu çözülmüş bir ilçe olması için gece-gündüz demeden çalışan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve ekibi, başarılı çalışmalarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Batman’a giden Türkyılmaz’ın şehir dışına gitmesiyle birlikte yakın çalışma ekibi sahayı boş bırakmadı.  Her şehir dışı ziyaretlerinde Türkyılmaz’ın yokluğunu aratmayan ekip, bu seferde yaklaşık 500 aileyiz ziyaret etti. 

VATANDAŞLARDAN TAKDİR TOPLADI 
Türkyılmaz yokken gerçekleştirilen bu ziyaret, ilçe halkından büyük beğeni topladı. Yahşihan için her alanda mücadele eden Türkyılmaz ve ekibinin bu çalışması herkes tarafından takdirle karşılandı. Yahşihan Belediyesi ekipleri, ziyaret ettikleri her ailenin sorun ve taleplerini dinleyerek sorunların çözümü için anında gerekli çalışmaları başlattı. Ekipler, ‘Her anınızda, hep yanınızda’ sloganıyla fotoğraf paylaştılar.

TÜRKYILMAZ: “HEP BİRLİKTE ZORLUKLARI AŞARIZ”
Konuyla ilgili ekip arkadaşlarına teşekkür eden Türkyılmaz, Yahşihan ve belediye olarak büyük bir aile olduklarını dile getirdi. Türkyılmaz, ”Başarı, birlik ve beraberlikle yoğrulur. Sevdiklerimizin desteğiyle, her zorluğun üstesinden gelebiliriz. Arkanıza dönüp bakmanıza gerek kalmaz, çünkü sevdikleriniz yanınızdadır. Birlikte olduğumuz sürece, aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Allah, birliğimizi daha da güçlendirsin” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

İlginizi Çekebilir

Yahşihanlılara ücretsiz diyetisyen hizmeti

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’ın domatesleri Dünyanın dört bir yanında

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi bir çocuğun doğum günü kutlama ve lunapark hayalini gerçekleştirdi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43151

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171