KIRIKKALE
27°
02:17

İmsak'a Kalan Süre

Vali Makas: “Basın, milletin sesi, toplumun gözüdür”

Vali Makas: “Basın, milletin sesi, toplumun gözüdür”


DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZIDIR
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Kırıkkale Valisi Mehmet Makas açıklamalarda bulundu. Makas, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı, bu anlamlı günü bir kez daha kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Basın, milletin sesi, toplumun gözüdür. Demokrasinin olmazsa olmazıdır. Tarafsız bir basın, milletin iradesinin tecellisini temsil eder, kamuoyunun aydınlatılmasına ve en doğru bilginin ulaşmasına katkıda bulunur.”


EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM

“Bu vesileyle, Kırıkkale'mizde görev yapan tüm gazeteci kardeşlerimi, özveriyle ve fedakârlıkla mesleklerini icra eden, milletin sesi olmaya çalışan tüm basın mensuplarını en kalbi duygularımla kutluyorum. Gazetecilik, zor ve çetin bir meslektir. Haber peşinde koşarken, zorluklara göğüs germek, engelleri aşmak ve gerçeği halka ulaştırmak büyük bir sorumluluk gerektirir. Bu sorumluluğun bilinciyle hareket eden, etik değerlere bağlı kalan, mesleğini şerefle icra eden Kırıkkaleli gazeteci kardeşlerimizle her zaman gurur duymuşuzdur.”

MESLEKLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

“Bu duygu ve düşüncelerle, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyor, tüm basın mensuplarına mesleklerinde başarılar diliyorum. Milli ve manevi değerlerimize bağlı, güçlü bir basınımızın varlığı, milletimizin kalkınması ve ilerlemesi için çok önemlidir. Bu vesileyle, basınımızın her zaman bu değerlere bağlı kalacağına ve milli birliğimize katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale seçmeni "Erdoğan" dedi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de evlenecekler! Bu fırsatı kaçırmayın

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de sentetik ecza ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68813

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171