KIRIKKALE
22°
00:27

İkindi'ye Kalan Süre

Vali Mehmet Makas’tan engelleri kaldıran ziyaret

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli vatandaşları ve ailelerini ziyaret ettiler. Ziyarette Makas, “Engelli vatandaşlarımız, toplumumuzun önemli bir parçasıdır” dedi.


AİLELERDEN MAKAS ÇİFTİNE TEŞEKKÜR
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Vali Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, hem renkli hem de duygu dolu bir etkinliğe imza attılar. Makas çifti, Kırıkkale’de yaşayan bazı aileleri ve engelli bireyleri evlerinde ziyaret ettiler. Ziyarette engelli bireyleri ile ailelerine istek ve talepleri soruldu. Aileler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Makas çiftine teşekkür ettiler.

HEPİMİZİN ORTAK SORUMLULUĞUDUR
Vali Mehmet Makas, “Engelli vatandaşlarımız, toplumumuzun önemli bir parçasıdır. Onların hayatlarını kolaylaştırmak, onların da topluma katkıda bulunmalarını sağlamak hepimizin görevidir” dedi. Engelli vatandaşların, toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayan Makas, "Onların sahip oldukları hakların korunması, hayat standartlarının geliştirilmesi ve sosyal hayata etkin katılımlarının sağlanması, hepimizin ortak sorumluluğudur.”

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
“Devletimiz, engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için önemli adımlar atmaktadır. Bu kapsamda, özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetleri, istihdam, sosyal hizmetler ve erişilebilirlik gibi alanlarda önemli çalışmalar yürütülmektedir." ifadelerini kullandı. Makas, Kırıkkale Valiliği olarak engelli vatandaşların sorunlarını çözmek için ellerinden gelen gösterdiklerini dile getirerek, engelli bireyler ve ailelerine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diledi.

Haber:Yunus Emre Altundağ 

İlginizi Çekebilir

Engelli kardeşlerimizin daima yanındayız

İlginizi Çekebilir

İşitme engelli öğrenciler gezide buluştu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79634

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171