KIRIKKALE
24°
03:33

İkindi'ye Kalan Süre

Vekiller mazbatasını yarın alacak

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında Kırıkkale’den TBMM’ye vekil olarak gidecek olan Av. Halil Öztürk, Mustafa Kaplan ve Av. Ahmet Önal, yarın mazbatalarını alacak. Mecliste yemin edecek olan milletvekilleri daha s


ÜÇ İSİM TBMM’DE GÖREV ALACAK 
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de hafta sonu seçim heyecanı yaşandı. Sandık başına giderek tercihini yapan vatandaşlar, yeni dönem için kendilerini TBMM’de temsil edecek olan vekil adaylarını oylarıyla vekil olarak belirledi. Seçim sonuçları kapsamında AK Parti’den Mustafa Kaplan, MHP’den Av. Halil Öztürk, CHP’den ise Av. Ahmet Önal milletvekili seçilen isimler oldu.  

SEÇİM KURULUNDAN MAZBATASINI ALACAK 
27’nci dönemde vekil olarak görev yapan Halil Öztürk ile Ahmet Önal’a 28. Dönemde yeni isim olarak Mustafa Kaplan eşlik edecek. Vatandaşların tercihiyle seçimi kazanan milletvekilleri, yarın Kırıkkale Adliyesi içerisinde yer alan seçim kurulunda mazbatalarını alacak. Mazbatalarını alan vekiller, TBMM’nin açılmasıyla birlikte yemin ederek görevlerine başlayacak. 

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Çiftçilerimizin her zaman yanındayız

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan Bahçeli’ye anlamlı hediye 

İlginizi Çekebilir

Tekin: “Ben bu seçimin adını maskeli koyuyorum”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57358

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171