KIRIKKALE
27°
04:52

İmsak'a Kalan Süre

Yahşihan’da acil müdahale ekibi oluşturuldu

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde aniden bastıran sağanak yağışla mücadele kapsamında sel ve su baskınlarına karşın acil müdahale ekibi oluşturuldu.


YOLLAR TOPRAKLARDAN TEMİZLENDİ 
Konu hakkında Yahşihan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “İlçemizde aniden başlayan ve metrekareye yaklaşık 42,4 kg olarak ölçülen yağış nedeniyle gece saatlerinden itibaren ani sel ve su baskını gibi durumlara karşı tüm personelimizle birlikte acil müdahale ekibi oluşturulmuş ve vatandaşların yanında olunmuştur. Ayrıca aşırı yağış sebebiyle yollarda oluşan çamur birikintileri de sağanak yağışın bitmesiyle anında temizlenmiştir.  

BASKINLARA KARŞI TEYAKKUZDALAR 
“Yaşanan yoğun yağış sebebiyle herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Bugün beklenen sağanak yağışa karşı mesai arkadaşlarımız sel ve su baskını ihtimallerine karşı hazır beklemektedirler. İtfaiye Müdürlüğü ekibimiz hasar tespit çalışmalarına devam etmektedir. Olası bir acil müdahale durumunda 0505 164 46 40 numaralı Whatsapp İhbar Hattı’mızdan ya da 0532 462 98 35 numaralı kişisel hattımdan ulaşıp yardım alabilirsiniz. İlimize, ilçemize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” ifadesi yer aldı.

Haber: Ahmet Gökdemir  

İlginizi Çekebilir

Sağanak nedeniyle Ankara-Kırıkkale kara yolunda ulaşım aksadı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’ye yağmura teslim oldu

İlginizi Çekebilir

Hafta sonu yağmur geliyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31122

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171