KIRIKKALE
25°
03:9

Öğleye kalan Süre

Yahşihan’da kadınlar seçim startını verdi

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a destekler gün geçtikçe daha da büyüyor. Yaklaşık 700 kadının yer aldığı organizasyona katılan Türkyılmaz, kadınlardan tam destek sözü aldı.


TÜRKYILMAZ’A BÜYÜK DESTEK 
Kültürel odaklı ve çeşitli alanlarda yapılan çalışmalarla halkın takdirini toplayan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçe için her türlü çaba ve gayreti gösterirken eşi Necibe Türkyılmaz’da bu konuda ciddi destek sunuyor. Başkan Türkyılmaz’ın çalışmalarına destek olmak ve üzerindeki sorumluluk yükünü hafifletmek amacıyla çalışma sergileyen başkan eşi Necibe Türkyılmaz, ilçede ikamet eden yaklaşık 700 kadınla bir araya geldi. Kadınlara özel düzenlenen programda ilçede yapılan çalışmaları anlatan Türkyılmaz, kadınlardan gelen soruları da yanıtladı.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen programda kadınlar birlik ve beraberlik örneği sergileyerek Başkan Osman Türkyılmaz ve eşi Necibe Türkyılmaz’a desteklerini gösterdi. Mimoza Kır Bahçesi’nde gerçekleşen yemeğe Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’da katılarak kadınlara tek tek teşekkür etti. Başkan Türkyılmaz, “Bugün bizim için çok kıymetli kadınlarımızla bir araya geldik. Gündemi değerlendirerek sohbetler ettik. Gün geçtikçe büyüyen bir ailemiz var. Bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden, güzel olan her şeyin vesilesi olan kadınlarımız iyi ki varsınız. Toplantımıza katılan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

HER ZAMAN SİZİN YANINIZDAYIZ 
Kadınlara yönelik düzenlenen etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten Necibe Türkyılmaz ise “Eşim Osman Bey ile birlikte Yahşihanlı vatandaşlarımızı her fırsatta ziyaret ediyoruz. Kadınlarımızı çok önemsiyoruz. Yapmış olduğumuz etkinliklerle onların yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Sürekli programlarımız oluyor ama bu sefer 700 kadınımızın katılımları ile bir program organize ettik. Programımıza katılan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Çocuklardan Osman amca sevgisi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale ve ilçelerinde elektrikler kesilecek 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Jandarmadan operasyon!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18584

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171