KIRIKKALE
21°
03:20

İkindi'ye Kalan Süre

Yenişehir kavşağına 3 şeritli köprü

43 ilin geçiş güzergahı noktasında yer alan İç Anadolu Bölgesi’nin merkezi Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesi bölgesinde yer alan Yenişehir kavşağına 3 şeritli köprü yapılacak.


ŞEHİR GİRİŞİNE KADAR UZUNLUĞU OLACAK
Özellikle bayramlarda trafik yoğunluğunun yaşandığı 43 ilin geçiş güzergahı noktasında, bu yoğunluğu hafifletecek bir gelişme yapandı. Yahşihan ilçesi bölgesinde yer alan Yenişehir kavşağına 3 şeritli köprü yapılacak. Köprünün 2 ayak arası uzunluğu 184 metre olacak. Peyzaj çalışması ile birlikte estetik bir görüntü ortaya çıkacak. Köprü ile birlikte yeni sanayi sitesi kavşağı da kapatılacak.

TEKBIYIKOĞLU’NDAN AÇIKLAMA
Böylece hem köprü hem de yol genişleme çalışması ile yaşanan trafik sıkışması son bulacak. Çalışma kısa süre içerisinde başlayıp yılbaşı öncesinde bitirilmesi hedefleniyor. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu “Tam bir takım çalışması ile gerçekleştirdiğimiz Yahşihan kavşağı köprülü geçişinde sona gelindi. Kırıkkale ismi artık trafik çilesi ile anılmayacak” dedi.

KIRIKKALE’YE HAYIRLI OLSUN
AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan “Halkımızın sorunlarına çözüm üretmek ve onlarla hemhal olmak bizim siyasi şuur ve şiarımızın bir gerekliliğidir. Yahsihan kavşakta yaşanan trafik çilesi son buluyor. Yakından takip ettiğimiz #Yahşihan kavşağı inşaatı başlıyor. Köprü 2x3 şerit Yan yol 2x2. Toplam 10 şerit KYK ve Sanayi Sitesi kavşağı kalkıyor. Üniversite kavşağından Kayseri yol ayrımına kadar 2x3 şerit oluyor. Kırıkkale'mize hayırlı olsun” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Yenişehir kavşağının ismi değişiyor

İlginizi Çekebilir

O köprünün adı değişti

İlginizi Çekebilir

Limak beton döktüğü betonu temizledi 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53390

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171