KIRIKKALE
24°

Yetkililer geç olmadan göreve!

Bolu’da içme suyundan 112 kişi zehirlenmiş, zehirlenen vatandaşlardan biri hayatını kaybetmişti. Hemen hemen aynı günlerde Kırıkkale’de de Kızılırmak deltasında yaşanan toplu balık ölümleri, ‘sularımıza neler oluyor?’ sorusunu akıllara getirdi.


BOLU’DA 112 KİŞİ ZEHİRLENDİ
Geçtiğimiz günlerde Bolu’da çeşmeden su içen 112 kişi zehirlenmişti. Tedavi altına alınan vatandaşlardan biri bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Yaşanan trajik olay, ülke genelinde tedirginliğe neden olurken, Kızılırmak’ta yaşanan toplu balık ölümleri de vatandaşların tedirginliğini daha da artırdı. 

“BALIK ÖLÜMLERİNİN NEDENİ BULUNSUN!”
Tüm bu olayların ardı ardına gelmesi ise vatandaşların ‘Sularımıza neler oluyor?’ sorusunu sormasına neden oldu. Gündelik yaşamlarında Kızılırmak suyunu kullanan Kırıkkaleli vatandaşlar, Kızılırmak’tan örnek alınarak incelenmesini ve balık ölümlerinin nedeninin bulunmasını istedi. Öte yandan Bolu’da 112 kişinin içme suyundan zehirlendiğini belirten Kırıkkaleli vatandaşlar, yetkililere seslenerek aynı durumun Kırıkkale’de de yaşanmasını istemediklerini belirtti.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Kayıp gencin cansız bedenine ulaşıldı 

İlginizi Çekebilir

Hint kenevirini sökerken yakalandı 

İlginizi Çekebilir

Çeşnigir Köprüsü yüzyıllardır tarihe ışık tutuyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

22707

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171