KIRIKKALE
19°

Yüksek Hızlı Tren seferleri için geri sayım 

Ulaşım alanında uzakları yakın edecek olan Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas arası Yüksek Hızlı Tren (YHT) için çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların büyük oranda tamamlandığını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Çok kısa süre içerisinde inşallah Y


ULAŞIMDA ÖNEMLİ BİR AĞA SAHİP 
İç Anadolu Bölgesi’nin merkezinde bulunan Kırıkkale, 43 ilin geçiş güzergahı üzerinde yer alıyor. Karayolu ve demiryolu üzerinde önemli bir ağa sahip olan Kırıkkale, Yüksek Hızlı Tren hattının faaliyete başlamasıyla birlikte uzakları kendine yakın edecek. Partisinin grup toplantısında YHT ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Kırıkkale- Sivas Hızlı Tren Hattı'nda seferlerin başlaması heyecanını Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslılarla beraber yaşayacaklarını söyledi. Erdoğan, "Diğer alanlarda da önümüzdeki haftalarda atacağımız adımlar bulunuyor” 

Haber: Burak Çalışkan 
 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’den YHT yolcuları için otobüs aktarması yapılıyor 

İlginizi Çekebilir

Karaismailoğlu: "YHT açılışımızı bayram ertesinde yapmak için yoğun bir mücadele veriyoruz."

İlginizi Çekebilir

16 bin kişi YHT ile seyahat yaptı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40819

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171