KIRIKKALE
22°
01:23

Akşam'a Kalan Süre

Zabıta ekiplerinden dilenci operasyonu!

Kırıkkale Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin merkezi noktaları ve cami önlerinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara karşı denetimlerini sürdürüyor.


İL DIŞINDAN GELDİĞİ TESPİT EDİLDİ 
Kırıkkale Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine dilencilere yönelik denetimlerine hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsam da çalışma başlatan ekipler özellikle il dışından geldiği tespit edile dilencilerden elde edilen paralara el koydu. Yapılan denetimlerde özellikle il dışından geldiği tespit edilen şahıslar hakkında 5326 Kabahatler Kanunu’na göre haklarında cezai işlem uygulandı. 

DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRECEK
 Denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirten Zabıta Müdürlüğü kentin merkezi noktaları ve cami önlerinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara göz açtırılmayacağı ifade edildi. Yapılan açıklamada “Rutin kontrol ve denetimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Son günlerde artan dilencilik faaliyetleri üzerine ekiplerimiz ile birlikte çalışma başlattık. Yapılan çalışmalar neticesinde çoğunluğunun il dışından geldiği tespit edilen çıkan paralara ilgili kabahatler kanunca el konuldu. Zabıta ekipleri olarak şehir merkezinde ve sorumluluk alanlarımızdaki denetimlerimize devam edeceğiz” denildi. 

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Tartıştığı kişiyi tabancayla vurdu!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediye’si cenaze nakil aracı sayısını yükseltti

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi, Tam Bana Göre Festival’ine katılacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18775

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171