KIRIKKALE
27°
03:47

Öğleye kalan Süre

Altınışık: “Kadın, tarihin seyrini değiştirendir”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, mesaj yayımladı. Altınışık, “Kadın annedir, toplumu şekillendirendir, tarihin seyrini değiştirendir” dedi.


BU GURURU YAŞAYAN BİR PARTİYİZ 
İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle açıklama yaptı. Altınışık, “Bilindiği gibi Dünya Kadınlar Günü, kadınların, daha iyi yaşama ve çalışma koşullarını iyileştirme yolunda verdikleri mücadelenin de bir simgesidir. Bugün gelinen noktada ülkemizde kadınlar; iş hayatı, eğitim, sağlık, siyaset, yasama, yürütme ve yargıya varıncaya kadar her alanda üstlendiği görevi başarıyla yapmış, Cumhuriyetimizin ve çağdaş Türkiye'mizin simgesi ve teminatı olmuştur. Genel Başkanımız Meral Akşener kadınlarımızın Cumhuriyet tarihimizde üstlendikleri görev bakımından örnek gösterilecek bir noktadır. Bunun gururunu yaşayan bir partiyiz.”
 

TOPLUMA YÖN VERENLERDİR 
“Bizim toplumumuzda kadınlarımızın taşıdığı anlam ve önem bir güne sığdırılamayacak kadar büyüktür. Çünkü kadın annedir, toplumu şekillendirendir, tarihin seyrini değiştirendir. Biz de kadın; ay yıldızlı bayrağı için bebeğini kundakta bırakıp vatan müdafaasına koşan Nene Hatun'dur, Fatma Bacı'dır, Şerife Bacı'dır, Halime Çavuş'tur. İnancımız gereği ise biz de kadın; annelik gibi ulvi bir sıfata sahip olmasından dolayı ayaklarının altına cennet serilecek kadar da mukaddestir. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm kadınlara, tüm hanım kardeşlerimize huzur, mutluluk, sağlık ve esenlikler dilerim."

İlginizi Çekebilir

Öztürk, depremzede kadınları unutmadı

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti esnafların sorunlarını dinliyor

İlginizi Çekebilir

İYİ gençlerden kitabı sevdirecek etkinlik 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17885

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171