KIRIKKALE
25°

Gençlerden mavi kapak seferberliği

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gönüllülük Kulübü projesi kapsamında Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezleri tarafından faaliyetler devam ediyor. Proje kapsamında Yahşihan Gençlik Merkezi üyeleri mavi kapakları toplayarak engelli


GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlamak, hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmak amaçları doğrultusunda yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde yürütülen “Gönüllülük” projesi kapsamında faaliyetlerini sürdüren Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezleri, proje kapsamında faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. 

DOĞAYA KATKI SUNUYORLAR 
Geçtiğimiz gün Yahşihan Gençlik Merkezi üyeleri, engelli bireylere ve geri dönüşüme destek olmak amacıyla işletmelerden mavi kapaklar topladılar. Toplanılan mavi kapaklar ile ortopedik engellilerin kullandıkları araçların alınması için destek olmayı amaçladıkları belirtilirken aynı zamanda doğaya katkı sunulduğunun altı çizildi.  Yürütülen projelerin toplumsal olarak önemli olduğuna belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Gençlik Merkezlerinin bu projelerde her zaman yer alacağını ifade etti. 

Haber: Didem Ceylan Gökberk  

İlginizi Çekebilir

Tekbıyıkoğlu, depremzede çocuklarla buluştu

İlginizi Çekebilir

Gençlik ve Spor Müdürlüğü personel alacak 

İlginizi Çekebilir

Karakeçili’de yüzme bilmeyen kalmayacak 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18640

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171