KIRIKKALE
25°
07:11

Öğleye kalan Süre

Yasin Aktaş Coıffure, yenilenen yüzüyle Kırıkkale’nin hizmetinde

Kırıkkale’nin tanınan kadın kuaförlerinden Yasin Aktaş, yenilenen kuaför salonu ile birlikte Kırıkkaleli vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Saat 14.00’te gerçekleştirilen açılışa, birçok iş insanı, siyasetçiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


“EN YÜKSEK SEVİYEYE TAŞIDIK”
Kadın kuaförü deyince, Kırıkkale’de akla gelen ilk isimlerden biri olan Yasin Aktaş, yıllardır ‘Elit Kuaför’ olarak hizmet verdiği salonunun yüzünü yenileyerek, Yasin Aktaş Coıffure olarak hizmet vermeye başladı. Yasin Aktaş Coıffure, bugün saat 14.00’te Ovacık Mahallesi İzmir Caddesi üzerinde yapılan görkemli tören ve kurdele kesimiyle müşterilerin hizmetine sunuldu. 250 metrekarelik bir salonda 18 kişiden oluşan deneyimli bir ekiple hizmet verdiklerini belirten Aktaş, “Kuaförlük sektörünü Kırıkkale’de en yüksek seviyeye taşıdık.” dedi. Açılışa, birçok iş insanı ve siyasetçinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

“EN ÜST DÜZEYDE MALZEMELERE SAHİBİZ”
Yenilenen salonlarında ne gibi hizmetler verdiklerinden bahseden Aktaş, “22 yıldır Kırıkkale’de hizmet veriyoruz. Elit Kuaför olarak hizmet veriyorduk, Yasin Aktaş Coıffure olarak değiştik. 250 metrekare salonumuzda, ekipmanımızı genişlettik, ekibimizi genişlettik, en üst düzeyde malzemelere sahibiz. Kuaförlük sektörünü Kırıkkale’de en yüksek seviyeye taşıdık, en iyisiyiz. Salonumuzda 18 çalışanımız var. Kırıkkaleli vatandaşlarımız, saç kesimi, bakım, lazer epilasyon, cilt bakımı, saç bakım ürünleri, saç boya işlemleri, gelin saçı, gelin makyajı dahil olmak üzere her türlü kuaförlük hizmetlerini alabilirler.” dedi.

“DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN”
Kırıkkaleli vatandaşlara çok daha kaliteli hizmet verebilmek adına yenilendiklerini belirten Kuaför Yasin Aktaş, “Çok güzel sürprizlerimiz olacak. Daha önce ufak bir mekanda hizmet veriyorduk. Başka şehirlerde de büyük salonlarımız var Kırıkkale’ye de daha büyüğünü açtık çünkü ‘kendi memleketimiz bizim insanımız en iyisine layık’ dedik. O mantıkla, insanlar bizden daha kaliteli hizmet alsın diye daha büyük bir salon açtık. Sayın Kuaför Yusuf Yalmancı’nın yaklaşık 41 tane şubesi var. Biz onun franchaiseyız. Konya ve Samsun'da salonlarımız var. Bize öncülük eden Yusuf Bey'dir. Buraya çok güzel bir salon yaptık. Yusuf Bey'e çok teşekkür ediyoruz. Yasin Aktaş konsepti ile Kırıkkale'ye güzel bir salon açtık. Umarım Kırıkkaleli vatandaşlarımız da mutlu olur ve memnun kalırlar.” dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74422

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171