KIRIKKALE
32°
01:10

Yatsı'ya Kalan Süre

12 Kasım’a dikkat! Herkese SMS gönderilecek

Türkiye genelinde İletişim Başkanlığı ile AFAD tarafından ortaklaşa deprem tatbikatı düzenlenecek.  12 Kasım’da gerçekleştirilecek olan tatbikat kapsamında herkese SMS gönderilecek. 


SAAT 18.57’DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "12 Kasım'da 18.57’de ilk kez bir ülke tatbikatı yapacağız. Radyolar tatbikat anonsu geçecek, televizyonlar tatbikat anonsu geçecek. Otomatik olarak anons geçilecek. Kurulan sistemden tüm Türkiye’ye aynı anda mesaj gelecek" dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İletişim Başkanlığı ile AFAD tarafından ortaklaşa düzenlenen "Afet İletişim Çalıştayı"na katıldı.

RADYOLAR TATBİKAT ANONSU GEÇECEK
Bakan Soylu burada yaptığı konuşmada, 12 Kasım'da ülke genelinde bir tatbikat yapılacağını duyurdu. Soylu konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "12 Kasım'da 18.57’de ilk kez bir ülke tatbikatı yapacağız. Radyolar tatbikat anonsu geçecek, televizyonlar tatbikat anonsu geçecek. Otomatik olarak anons geçilecek. Kurulan sistemden tüm Türkiye’ye aynı anda mesaj gelecek."

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

‘Çök-Kapan-Tutun’ tatbikatı yapılacak

İlginizi Çekebilir

AFAD personeli evinde ölü bulundu!

İlginizi Çekebilir

AFAD ve itfaiyeden tatbikat

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42937

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171